FILMSKI VIKEND U BIBINJAMA; PJEVAJTE S NAMA 2 I TI SI TAJ

U subotu, 19. Ožujka s početkom u 17 sati održati će se i još jedna u nizu radionica ˝Zdrava hrana˝ ovoga puta tema je ˝Sjedilački način posla i prehrana˝.

U sklopu projekta Društveni centar ˝Bibinje˝ održat će se filmski vikend. Očekuju nas dvije obiteljske filmsko glazbene poslastice. U subotu, 19.03.2022. s početkom u 19 sati očekuju nas avanture animiranih likova prepunih velikih snova i spektakularnih glazbenih hitova u animiranoj komediji Pjevajte s nama 2! Uz neke dobro poznate likove, ali i nove avanture, nastavljamo druženje sa uvijek optimističnom koalom Buster Moonom koji se sa svojom zvjezdanom ekipom izvođača priprema za lansiranje najljepše scenske ekstravagancije ikada viđene. I to u svjetskoj prijestolnici zabave! Na putu nastajanja te neviđene kreacije postoji samo jedna poteškoća – prvo moraju uvjeriti najzapušteniju rock zvijezdu na svijetu da im se pridruži! 

Uz kombinaciju klasičnih pop i rock hitova, energičnih nastupa, zadivljujuće umjetnosti i prepoznatljivog humora, ovo putovanje koje počinje kao san o velikom uspjehu pretvoriti će se u emotivni podsjetnik na moć glazbe koja može izliječiti čak i slomljeno srce.

U nedjelju, 20.03. s početkom u 20 sati, očekuje nas nova romantična komedija sa Jennifer Lopez i Owenom Wilsonom. 

Najseksi slavni par na svijetu Kat Valdez (Lopez) i nova glazbena zvijezda Bastian (Maluma) odluči se vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Ceremonija će biti dio koncerta i prenosit će se uživo preko društvenih platformi. Charliea Gilberta (Wilson), razvedenog profesora matematike, na taj su koncert odvukle kći Lou (Chloe Coleman) i njegova najbolja prijateljica (Sarah Silverman). Nekoliko sekundi prije početka ceremonije Kat sazna da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom. Njezin svijet se ruši i ona se slomi na pozornici preispitujući ljubav, istinu i odanost. Najednom, ugleda stranca u gomili i njihovi pogledi se spoje. U tom trenutku izgubljenosti i ludila, Kat se odluči udati za tog stranca, a taj stranac je Charlie. Ako vas ono poznato iznevjeri, onda je možda ono nepoznato pravi odgovor. Ovdje započinje priča filma Ti si Taj, priča o impulzivnom trenutku i ludosti iz koje se razvije neočekivana romansa.

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Općine Bibinje.