FILMSKA VEČER U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE; STIŽU NAM LOŠI MOMCI I NICOLAS CAGE KAO NICK CAGE

Još jedan filmski vikend je pred nama u Društvenom centru Bibinje.

Film Nepodnošljiva težina golemog talenta koji se 2020. godine snimao u Dubrovniku i okolici, a u kojem glavnu ulogu nosi oskarovac Nicolas Cage, stigao je u kina, mi ga prikazujemo u petak, 13. svibnja s početkom u 21 sat.

Film Nepodnošljiva težina golemog talenta je u Hrvatskoj sniman u listopadu 2020. godine i to na nekoliko lokacija: Dubrovnik, Cavtat, Konavle, Popovica, Trsteno i zračna luka Čilipi. Filmska ekipa u Hrvatskoj je imala 15 snimajućih dana, a na setu je radilo 337 filmskih djelatnika. Među njima je bilo i 87 filmskih djelatnika, 16 pripravnika i 198 statista iz Hrvatske.

U subotu u 18 sati, prikazujemo animirani hit film iz pozantog studija ˝Dreamworks˝ Loši momci.

Svoja mjesta možete rezervirati po već poznatom principu, online ili osobno u Općini Bibinje.

The Unbearable Weight of Massive Talent | Nepodnošljiva težina golemog talenta | PETAK, 13. SVIBNJA |  21 SAT

IZVORNO IME: The Unbearable Weight of Massive Talent
REDATELJ: Tom Gormican
ŽANR: komedija, akcija
ULOGE: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Neil Patrick Harris
TRAJANJE FILMA: 107 min
GODINA: 2022
DRŽAVA: SAD
Sadržaj filma:
Nic Cage je u ulozi glumca koji očajnički želi dobiti ulogu u filmu Quentina Tarantina. Dok pokušava ostvariti svoju želju, privatno se bori s kćerkom koja odrasta u zahtjevnu tinejdžericu i pokušava popraviti odnos s njom. U filmu se obračunava i s egoističnim Cageom (samim sobom) s početka 90-ih kojeg optužuje da je kriv za cijeli niz loših filmova koje je snimio i koje su ga dovele na B listu popularnosti, ali i do ruba bankrota.


NEPODNOŠLJIVA TEŽINA GOLEMOG TALENTA | PETAK, 13. SVIBNJA | 21 SAT


Ulaz je besplatan uz potpis na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika.

LOŠI MOMCI – sink.| SUBOTA, 14. SVIBNJA | 18 SATI

IZVORNO IME: The Bad Guys
REDATELJ: Pierre Perifel
ŽANR: animirani
ULOGE: Amar Bukvić, Goran Malus, Filip Juričić, Ivan Glowatzky, Iva Mihalić, Lana Blaće, Ronald Žlabur
TRAJANJE FILMA: 100 min
GODINA: 2022
DRŽAVA: SAD
Sadržaj filma:
Šašava ekipa životinja odmetnika ima svoju do sad najizazovniju misiju – postati dobri građani. Nikada nije postojala petorka tako neslavna poput loših momaka. Elegantni džeparoš gosp. Vuk, iskusni obijač sefova gosp. Zmija, majstor prerušavanja gosp. Morski pas, snažan i kratkog fitilja gosp. Pirana i gđica. Tarantula, hackerica britkog jezika koji zovu “Webs”.
Nakon godina pljačkanja i haranja najtraženiji kriminalci svijeta su ulovljeni; u zatvoru, u zamjenu za njihovu slobodu Mr. Wolf obećaje da će Loši momci postati dobri, no ovo obećanje on ne namjerava ispuniti.
Pod mentorstvom arogantnog, ali jako slatkog zamorca Profesora Marmelata, Loši momci kreću u misiju uvjeriti svijet da su sada uzorni građani, a ne kriminalci. Usred te misije Mr. Wolf počinje sumnjati da ako bude dobar, možda će se ostvariti njegova najveća želja – biti prihvaćen. Kada novi zlikovac dođe u njihov grad hoće li Mr. Wolf moći uvjeriti ostatak ekipe da postanu The Good Guys?
Ova akcijska komedija bazirana je New York Times bestseleru. Riječ je o istoimenoj seriji knjiga Loši momci (Bad Guys) Aarona Blabeya, a režiju potpisuje Pierre Perifel. Perifelu je ovo režijski debi u dugometražnom filmu, a njegovo nam ime zvuči poznato zbog rada na filmu Kung Fu Panda (2008).


LOŠI MOMCI | SUBOTA, 14. SVIBNJA | 18 SATI

Ulaz je besplatan uz potpis na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika.

DRUŠTVENI CENTAR BIBINJE, NALAZI SE U PRIZEMLJU ZGRADE OPĆINE BIBINJE, NA LOKACIJI TRG TOME BULIĆA 2, 23205 BIBINJE

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Općine Bibinje.