PETAK, 3. LIPNJA, 21 SAT, FILMSKA VEČER U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE; MEL GIBSON RJEŠAVA ˝ZLOČIN U HOLLYWOODU˝

ZLOČIN U HOLLYWOODU (15)

IZVORNO IME: Last Looks
REDATELJ: Tim Kirkby
ŽANR: akcija, krimi, triler
ULOGE: Charlie Hunnam, Morena Baccarin, Mel Gibson
TRAJANJE FILMA: 110 min
GODINA: 2022
DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA U HRVATSKOJ: 02.06.2022

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Izuzetno brz i ludo zabavan akcijski triler temeljen na istoimenom romanu u kojem glavne uloge imaju popularni Charlie Hunnam te dvostruki oskarovac Mel Gibson.

Sadržaj filma:
Charlie Waldo je bivši detektiv koji živi minimalističkim i samotnjačkim načinom života duboko u šumi. Iza sebe je ostavio uspješnu karijeru i djevojku Lorenu kako bi platio samonametnutu kaznu radi groznog propusta u jednom od prethodnih slučajeva na kojima je radio. Njegov će miran život biti iznenada prekinut kada bude primoran da radi kao privatni detektiv i istraži ubojstvo supruge jedne ekscentrične TV zvijezde.

Ulaz je besplatan uz potpis na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Besplatne ulaznice (uz rezervaciju i odabir sjedala) moguće je nabaviti online. Rezervacija mjesta vrijedi do 20:50, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Općine Bibinje.