FILMSKA VEČER U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE; HARRY STYLES, CHRIS PINE, PORUČUJU NE BRINI DRAGA, PETAK U 20 SATI

NE BRINI DRAGA (Don’t Worry Darling) (15) | PETAK, 14.10.2022. | 20 SATI Ono što djeluje kao idilično predgrađe uskoro postaje poprište čudnih događaja.
Originalni naslov: Don’t Worry Darling
Dužina filma: 122 minuta(e)
Država/Godina: USA/2022
Žanr: triler
Glumci: Florence Pugh, Chris Pine, Harry Styles, Gemma Chan, Nick Kroll
Redatelj: Olivia Wilde
Dobna preporuka: (15)
  SADRŽAJ Radnja filma se odvija tijekom pedesetih godina prošlog stoljeća gdje, u sklopu izoliranog korporacijskog grada u srcu kalifornijske pustinje, žive Alice i njezin suprug Jack. On, kao i svi ostali muškarci u gradu, radi za Franka, koji je rukovoditelj tajnog projekta Victory. Dok muškarci dane provode u sjedištu projekta Victory, radeći na “razvoju progresivnih materijala”, njihove supruge – uključujući i Frankovu elegantnu partnericu, Shelley – svoje vrijeme provode uživajući u ljepoti, luksuzu i razvratu te iste zajednice. Život je savršen, a kompanija zadovoljava potrebe svakog stanara. Sve što traže zauzvrat je diskrecija i neupitna predanost cilju pobjede. Njihova svakodnevica je naizgled savršena, jer kompanija zadovoljava potrebe svakog člana, a zauzvrat se traži apsolutna diskrecija i neupitna predanost cilju. No, niti jedna idila ne traje zauvijek, pa Alice počinje otkrivati zlokobne pukotine koje se kriju iza atraktivne fasade, pa počinje preispitivati smisao svega.  

Ulaz je besplatan uz potpis na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Besplatne ulaznice (uz rezervaciju i odabir sjedala) moguće je nabaviti online. Rezervacija mjesta vrijedi do 20:00, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Općine Bibinje.