FILMSKA VEČER U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE DONOSI NOVI NASTAVAK KULTNOG HORORA S JAMIE LEE CURTIS

Za sam kraj listopada, donosimo najnoviji nastavak kultnog filmskog horora s popularnom Jamie Lee Curtis Noć Vještica: Kraj. Saga o Michaelu Myersu i Laurie Strode dolazi do zastrašujućeg vrhunca u ovom posljednjem nastavku franšize.

HALLOWEEN ENDS | PETAK, 28.10.2022. | 20 SATI

OVDJE REZERVIRAJ SVOJE MJESTO

Dobna preporuka:(15)

Originalni naslov: Halloween Ends
U kinu od: 13.10.2022
Dužina filma: 111 minuta(e)
Država/Godina: USA/2022
Žanr: horor, triler
Glumci: Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, James Jude Courtney, Will Patton, Rohan Campbell, Kyle Richards
Redatelj: David Gordon Green

SADRŽAJ

Nakon 45 godina, Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) suočava se s Michaelom Myersom i privodi Halloween epskom završetku.  Noć vještica najomiljenija je horor franšizu u povijesti filma.  Laurie Strode će se posljednji put obračunati s oličenjem zla na način koji dosad nije viđen na velikom platnu. 

Od kreativnog tima koji je ponovno pokrenuo franšizu s Halloween (2018.) i Halloween Kills (2021.), najnovije poglavlje ponovno je režirao David Gordon Green prema scenariju Paula Brada Logana, Chrisa Berniera, Dannyja McBridea i Davida Gordona Greena, na temelju na likovima koje su stvorili John Carpenter i Debra Hill.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=zaH8OBx3xRY

Ulaz je besplatan uz potpis na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Besplatne ulaznice (uz rezervaciju i odabir sjedala) moguće je nabaviti online. Rezervacija mjesta vrijedi do 20:00, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Općine Bibinje.