FILMSKA VEČER DONOSI ZVJEZDANU POSTAVU FILMA AMSTERDAM; PETAK 20 SATI

Početak studenoga donosi zvjezdanu postavu filma ˝Amsterdam˝ radi se o spoju komedije, drame i povijesnog filma.

Neka ljubav, ubojstvo i zavjera počnu!

AMSTERDAM | PETAK, 4.11. 2022. | 20 SATI

OVDJE REZERVIRAJ SVOJE MJESTO

Dobna preporuka:(15)

Originalni naslov: Amsterdam
Dužina filma: 134 minuta(e)
Država/Godina: USA/2022
Glumci: Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough
Redatelj: David O. Russell
Dobna preporuka: (15)

SADRŽAJ
Neka ljubav, ubojstvo i zavjera počnu!
Dobitnik nagrade Oscar® Christian Bale, dvostruko nominirana za nagradu Oscar® Margot Robbie, John David Washington i mnogi drugi glume u filmu hvaljenog scenarista i redatelja Davida O. Russella.
Fascinantna i bogato zamršena priča koja s fikcijom briljantno isprepliće povijesne činjenice jedne od najšokantnijih tajnih zavjera u povijesti SAD-a.

Zvjezdana glumačka ekipa predvođena oskarovcem Christianom Baleom i za istu nagradu dvostruko nominiranom Margot Robbie, uz Johna Davida Washingtona, zaigrat će u filmu “Amsterdam”, prema scenariju i u režiji hvaljenoga Davida O. Russela.
PREMA službenoj IMDb stranici, radi se o spoju komedije, drame i povijesnog filma čija je radnja smještena u 1930-e godine, a donosi priču još poznatu pod nazivom “The Business Plot”, političku zavjeru, odnosno ubojstvo američkoga senatora Billa Meekingsa usred koje se nađu doktor, medicinska sestra i odvjetnik. Cinestar pak ističe kako je priča filma “Amsterdam” fascinantna i bogato zamršena te briljantno s fikcijom isprepliće povijesne činjenice jedne od najšokantnijih zavjera u povijesti SAD-a.

Ulaz je besplatan uz potpis na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Besplatne ulaznice (uz rezervaciju i odabir sjedala) moguće je nabaviti online. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Općine Bibinje.