OVE NEDJELJE U DRUŠTVENI CENTAR BIBINJE STIŽE FILM O WHITNEY HOUSTON

I WANNA DANCE WITH SOMEBODY: FILM O WHITNEY HOUSTON | NEDJELJA, 15.01. U 19 SATI

I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston u središte priče stavlja glazbenu ikonu Whitney Houston. Svjedočite magiji i užitku glazbe na velikom ekranu!

OVDJE REZERVIRAJ SVOJU KARTU

Originalni naslov: Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

Dužina filma: 146 minuta(e)

Država/Godina: USA/2022

Žanr: biografski, drama, mjuzikl

Glumci: Stanley Tucci, Tamara Tunie, Ashton Sanders, Naomi Ackie, Clarke Peters

Redatelj: Kasi Lemmons

Dobna preporuka: (12)

SADRŽAJ

Naomi Ackie glumi Whitney u glazbenom biografskom filmu koji se temelji na epskom životu i glazbi kultne pjevačice. I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston je snažna i trijumfalna proslava neusporedive Whitney Houston. Film redateljice Kasi Lemmons i scenarista Anthonyja McCartena, 4 puta nominiranog za nagradu Oscar®, producenta Clivea Davisa, legendarnog glazbenog menadžera, i glumice Naomi Ackie, dobitnice BAFTA Award®, prikazuje portret bez ograničenja kompleksne i dinamične žene iza legendarnog The Voicea. Od djevojke u zboru iz New Jerseya do jednog od najprodavanijih i najnagrađivanijih glazbenih umjetnika svih vremena publika će biti odvedena na inspirativno, dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz Whitneyin život i karijeru, uz zapanjujuće izvedbe i soundtrack najomiljenijih hitova ikone kakve ih do sad još niste čuli. Don’t you wanna dance?

Ulaz je besplatan uz potpis na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Besplatne ulaznice (uz rezervaciju i odabir sjedala) moguće je nabaviti online. Rezervacija mjesta vrijedi do 19 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Općine Bibinje.