HOLLYWOODSKI GLAMUR U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE; PETAK U 19 SATI ‘BABYLON‘ BAVI SE RANIM HOLLYWOODOM: DIVLJIM ZABAVAMA I ZATAŠKANIM SKANDALIMA

BABYLON | PETAK, 27. SIJEČNJA | 19 SATI⭐

OVDJE REZERVIRAJ SVOJE MJESTO

Novi film oskarovca Damiena Chazellea s Brad Pittom i Margot Robbie!

Originalni naslov: Babylon

Dužina filma:      188 minuta(e)

Država/Godina: USA/2022

Žanr: drama, povijesni, komedija

Glumci: Brad Pitt, Margot Robbie, Jean Smart, Diego Calva, Li Jun Li

Redatelj: Damien Chazelle

Dobna preporuka: (15)

SADRŽAJ:

Od redatelja „La La Land“-a Damiena Chazellea stiže film BABYLON čija je radnja smještena u Los Angelesu 1920-ih godina. Priča o ambiciji i neumjerenosti prati uspon i pad nekoliko likova kroz neobuzdano doba dekadencije ranog Hollywooda. Glumački ansambl predvode Brad Pitt, Margot Robbie i Diego Calva. Sporedni glumci su između ostalih Tobey Maguire, Jovan Adepo, Li Jun Li i Jean Smart.

Damien Chazzelle je redatelj i scenarist, a producenti su Marc Platt, p.g.a., Matthew Plouffe, p.g.a. i Olivia Hamilton, p.g.a. Izvršni producenti su Michael Beugg, Tobey Maguire, Wyck Godfrey, Helen Estabrook i Adam Siegel.

Film je osvojio nagradu Zlatni globus za najbolju glazbu, a priča o prevelikoj ambiciji i nečuvenom ekscesu prati uspon i pad više likova tijekom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti u ranom Hollywoodu.

Ulaz je besplatan uz potpis na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Besplatne ulaznice (uz rezervaciju i odabir sjedala) moguće je nabaviti online. Rezervacija mjesta vrijedi do 19 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Trailer filma:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Općine Bibinje.